Składniki:
2 banany
2 białka
2 łyżki masła orzechowego
2 czubate łyżki mąki kukurydzianej
łyżka miodu
2 łyżki wiórek kakaowych lub 1/4 tabliczki gorzkiej czekolady posiekanej na mniejsze kawałki
2 banany
2 białka
2 łyżki masła orzechowego
2 czubate łyżki mąki kukurydzianej
łyżka miodu
2 łyżki wiórek kakaowych lub 1/4 tabliczki gorzkiej czekolady posiekanej na mniejsze kawałki
Przygotowanie:
W misce rozgniatamy banany, dodajemy miód i masło orzechowe. Mieszamy. Dosypujemy mąkę i wiórka kakaowe. Wszystko blendujemy na jednolitą masę. Pieczemy na wysmarowanym olejem kokosowym papierze w piekarniku nagrzanym do 200stopni przez 20 minut.
W misce rozgniatamy banany, dodajemy miód i masło orzechowe. Mieszamy. Dosypujemy mąkę i wiórka kakaowe. Wszystko blendujemy na jednolitą masę. Pieczemy na wysmarowanym olejem kokosowym papierze w piekarniku nagrzanym do 200stopni przez 20 minut.




Brak komentarzy:
Prześlij komentarz